Botofoto -

Naked 2!!God dag!
Har jo skreve at denne bloggen opprinnelig ble laget for fotografi. Men jeg har meget stor interesse for kosmetikk og div sånt. Hår, sminke, negler og hud er ting jeg interreserer meg like stort for.

For vel en uke siden bestilte jeg NAKED 2 palettet fra Urban Decay på Aliexpress. Jeg hadde fått mamma sitt bank kort med meg ned på rommet for at jeg skulle bestille julegaver til vennene mine. Når jeg kom over NAKED 2 palettet til bare 50 kr (!!!!!!) måtte jeg bare kjøpe det. Har ønsket det meg så lenge, og 50 kr, det er jo nesten ingen ting. Mindre enn sånn billigsminke man kjøper når man er sånn 10 år. I går kom den i posten og jeg var helt i 100. Er ganske så sikker på at jeg kommer til å like det palettet. Kanskje det kommer en omtale på det en gang.Er kjempe fornøyd med fargene. Har ikkje prøvd de enda, men virker som veldig brukbare farger. Kunne gjerne vært flere matte, men det gjør ingen ting.
Noe jeg ikke likte var speilet. Kan være at det bare er på mitt, men det er sinnsykt skittent.
 
Trudde det bare var sånn plastikk utenpå, men det var selve speile. Men det var bare plastikk, hadde no trodd at det var litt bedre kvalitet på speilet til Urban Decay, men jaja.


Det fulgte også med en børste. Den ene siden er til vanlig påføring på selve øyelokket. Den andre siden er en blending brush som man kan lett bruke i globalen, eller til å bare blende ut den øyeskyggen du har på øyelokket.
Har du prøvd NAKED 2? Likte du det?

 • Room Tour!

  //Forhåndskrevet

  Heisann!
  Nå har eg fått filmet og redigert rommet mitt siden det var etterspurt. Så då får dere se mitt rom her.  Nå er vi på et hotel i Alicante, og skal fly til Danmark på onsdag trur eg. Så flyr vi hjem igjen på fredag♥  Snakkes ♥ • Svar på Spørsmålsrunden!  //Forhåndskrevet

  Hello!
  Nå er eg i Alicante, kom i natt klokken 23.00. Vi bor på eit hotel i Alicante. I dag trur eg ikkje vi skal så mye, skal sikkert bare gå litt rundt i Alicante. I morgen kommer farmor ned, og vi kjører til sommerhuset til farmor i Torrevieja. Kommer nok til å ta en del bilder, håper ivertfall at eg fåt gjort det!
  Nå får dere se del to av svarene på spørsmålsrunden.  Dere kan fortsatt komme med tips til Må gjøre videoen!  Snakkes senere!

 • Svar på Spørsmålsrunde!  Heisann!
  Nå har jeg faktisk fått pakket, nesten ferdig! ♥
  Har også fått filmet svarene på spørsmålsrunden.  Dere kan gjerne komme med ting som eg skal gjøre på må gjøre videoen!

  Del 2 kommer på fredag! :-)
  Nå skal eg pakke videre, dusje og rydde rommet. Gleder meg noe syykt til i morgen!

 • BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde