Botofoto -

23.11.2013Hei!
 I går fikk eg noe jeg også har bestilt på Aliexpress. Fikk The Balm HOT MAMA, The Balm BAHAMA MAMA og The Balm SEXY MAMA. Har ikkje prøvd de enda, men virke gode.

 

 

 

Håper jeg får skreve en omtale på de. • Spørsmålsrunde!  God Kveld!
  Jeg tenkte jeg skulle ha spørsmålsrunde nå på bloggen. Vet jeg hadde en omtrent rett før jeg sluttet. Men det er jo en stund siden, og dere lurer sikkert på noe dere også.
  Jeg sitter nå i mamma og pappa sin seng. (Siden de er vekke. Er det bare jeg som syns at mamma og pappa sin seng er den beste? Ja? Nei? Bare meg, oki...) Jeg FaceTimer med June og er klar til å sove. Skal opp 06.00 i morgen for å først dusje, så stelle meg, så vekke Guro, så få mat i både meg og Guro, så lage matpakke til Guro, så skal jeg gå 07.25... Så blir en litt slitsom start på dagen, men skal nok gå fint. Vi snakkes!

  Meg og June, gammelt bilde  Husk å still spørsmål til spørsmålsrunden!
  #Spørsmål #Spørsmålsrunde

 • Naked 2!!  God dag!
  Har jo skreve at denne bloggen opprinnelig ble laget for fotografi. Men jeg har meget stor interesse for kosmetikk og div sånt. Hår, sminke, negler og hud er ting jeg interreserer meg like stort for.

  For vel en uke siden bestilte jeg NAKED 2 palettet fra Urban Decay på Aliexpress. Jeg hadde fått mamma sitt bank kort med meg ned på rommet for at jeg skulle bestille julegaver til vennene mine. Når jeg kom over NAKED 2 palettet til bare 50 kr (!!!!!!) måtte jeg bare kjøpe det. Har ønsket det meg så lenge, og 50 kr, det er jo nesten ingen ting. Mindre enn sånn billigsminke man kjøper når man er sånn 10 år. I går kom den i posten og jeg var helt i 100. Er ganske så sikker på at jeg kommer til å like det palettet. Kanskje det kommer en omtale på det en gang.


  Er kjempe fornøyd med fargene. Har ikkje prøvd de enda, men virker som veldig brukbare farger. Kunne gjerne vært flere matte, men det gjør ingen ting.  Det fulgte også med en børste. Den ene siden er til vanlig påføring på selve øyelokket. Den andre siden er en blending brush som man kan lett bruke i globalen, eller til å bare blende ut den øyeskyggen du har på øyelokket.
  Har du prøvd NAKED 2? Likte du det?

 • BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde