Botofoto -

23.11.2013Hei!
 I går fikk eg noe jeg også har bestilt på Aliexpress. Fikk The Balm HOT MAMA, The Balm BAHAMA MAMA og The Balm SEXY MAMA. Har ikkje prøvd de enda, men virke gode.

 

 

 

Håper jeg får skreve en omtale på de. • Fiskeskrekk  Heisann!
  Nå sitter meg og Guro i stuen og ser på tv og ser på Hotel Cæsar. I dag trur eg det blir en avslappet dag. Sitte hjemme og slaske, kanskje vi må en tur på butikken.
  I går var jo jeg som sagt på båttur. Eg er liivredd fisker generelt, og vi skulle ta opp garn. (Det var en sånn fiske båt) Fikk en hai... Jeg har fått hai på line før, men det var sånn pitteliten hai, som er ca 50 cm og ikkje ligner på en sånn skikkelig hai. Men denne, den var nesten prikk lik en sånn vanlig stor hai vi ser på film, men denne var ca 150 cm. Vidar (han som eier båten, og var med) tok opp haien, og slengte den ned rett foran meg... Var nesten sikker på at jeg skulle dø ellerno, var livredd!! Men haien var død før han fikk tatt den opp, og den såg bare med døde øyne rett på meg. Trur jeg er den pesonen med mest fiskeskrekk i verden, fy flate ass!
  Vi fikk også prøve sånn oransje våtdrakt, sånn som du har lær på deg under og ikkje blir våt når du bader. Var sykt gøyt!

  Er ikke meg, fant det på google.

  Når jeg kom hjem, var jeg sinnsykt sliten, i og med at jeg stod opp ganske så tidelig og det var iiskaldt på båten! Sovnet i to timer.
  Jeg lagde middag, og var omtrent helt ned dopa. Var sinnsykt svimmel og dårlig, så var klar for å sove. Då sier Guro at hun skal på dansing, og at jeg må være med. Så då ble eg med hun. Når eg var der, leitet eg etter en klassisk sang som jeg kan danse til i musikken. Vi skal ha et musikk prosjekt på skulen der vi kan gjøre omtrent det vi vil, bare at det inneholder klassisk musikk. Så jeg må då finne en kalssisk sang/musikk som passer til det jeg kan komme med ang dans.
  Når hun kom hjem fra dansing såg vi på Barbie, Barbie og de Rosa Balettskoene.


  Snakkes!


 • Things I will do before I die! • Spørsmålsrunde!  God Kveld!
  Jeg tenkte jeg skulle ha spørsmålsrunde nå på bloggen. Vet jeg hadde en omtrent rett før jeg sluttet. Men det er jo en stund siden, og dere lurer sikkert på noe dere også.
  Jeg sitter nå i mamma og pappa sin seng. (Siden de er vekke. Er det bare jeg som syns at mamma og pappa sin seng er den beste? Ja? Nei? Bare meg, oki...) Jeg FaceTimer med June og er klar til å sove. Skal opp 06.00 i morgen for å først dusje, så stelle meg, så vekke Guro, så få mat i både meg og Guro, så lage matpakke til Guro, så skal jeg gå 07.25... Så blir en litt slitsom start på dagen, men skal nok gå fint. Vi snakkes!

  Meg og June, gammelt bilde  Husk å still spørsmål til spørsmålsrunden!
  #Spørsmål #Spørsmålsrunde

 • Hamburger a la BoTo!  Heisann!
  Nå har vi nettopp spist. Første måltid vi måtte lage alene uten foreldre i nærheten, men det går jo fint. Marius er ganske så gammeldags må eg si, damene/jentene skal rydde, vaske og lage mat, mens mennene skal være ute og jobbe. Så jeg måtte lage middag i dag. Jeg er veldig lei mat på en måte. Er lei alle slags middagsretter, og til frokosten sitter jeg sikkert i nesten 20 min og bare ser på maten før eg klarer å bestemme meg for hva jeg skal spise. Så nå når jeg måtte finne på noe å spise, ville jeg finne på noe som vi aldri har hatt før. Det er ikkje så veldig spesielt, men det var no det eg kom på.
  Vi hadde en pakke med kjøttdeig, så vi måtte lage noe med den. Jeg fant en oppskrift på kjøttkaker, og blandet sammen det som skulle sammen. Men i stedenfor å lage kjøttkaker lagde eg karbonader.Vi hadde då hamburger. Men ikkje med vanlig hamburgerbrød, men med vanlig brød. Altså, hjemmelaget karbonade med vanlig brød aka hamburger.
  I morgen skal jeg ikke på skolen, men på båttur. Jeg går på båtkurs, for å få båtsertifikat, så i morgen skal jeg då på båttur.
  Jeg vet aldri hvordan jeg skal starte og slutte innleggene, skal det liksom bare bli hei og hade? Eg vet ikkje, men vi snakkes! Hade!

 • Naked 2!!  God dag!
  Har jo skreve at denne bloggen opprinnelig ble laget for fotografi. Men jeg har meget stor interesse for kosmetikk og div sånt. Hår, sminke, negler og hud er ting jeg interreserer meg like stort for.

  For vel en uke siden bestilte jeg NAKED 2 palettet fra Urban Decay på Aliexpress. Jeg hadde fått mamma sitt bank kort med meg ned på rommet for at jeg skulle bestille julegaver til vennene mine. Når jeg kom over NAKED 2 palettet til bare 50 kr (!!!!!!) måtte jeg bare kjøpe det. Har ønsket det meg så lenge, og 50 kr, det er jo nesten ingen ting. Mindre enn sånn billigsminke man kjøper når man er sånn 10 år. I går kom den i posten og jeg var helt i 100. Er ganske så sikker på at jeg kommer til å like det palettet. Kanskje det kommer en omtale på det en gang.


  Er kjempe fornøyd med fargene. Har ikkje prøvd de enda, men virker som veldig brukbare farger. Kunne gjerne vært flere matte, men det gjør ingen ting.  Det fulgte også med en børste. Den ene siden er til vanlig påføring på selve øyelokket. Den andre siden er en blending brush som man kan lett bruke i globalen, eller til å bare blende ut den øyeskyggen du har på øyelokket.
  Har du prøvd NAKED 2? Likte du det?

 • Nytt Design - Jul  Hei, igjen!
  Nå har jeg fått nytt design og ny header, hva syns du?
  Det er litt julerealtert siden vi nermer oss jul. Håper jeg får lagd en bedre header til jul, denne lagde jeg bare av noen gamle bilder jeg hadde, bare for å få en ny header.


  Hva syns du?
  Jeg elsker julen! Det er den beste tiden på året! Mange minner med familien og god mat. OG SNØ!! ♥ Jeg elsker snø! Alt er så hvit og fint. Her i Bergen regner det jo en god del, og om sommeren og våren, er det ikkje like fint som alle andre steder. Våte blader som henger tunge på trærene og vått gress med myk jord, ikkje noe særlig for min del. Har sikkert rundt en måned tilsammen med fint vêr om sommeren. Om vinteren kommer det jo som oftest en god del snø. Det snødde i går, og jeg var omtrent helt i 100. Men allerede i dag har det begynnt å gå vekk. Hadde håpt så inderlig at det bare falt 1 meter med snø, som varte helt til februar!! Vil ha snø!!
  Men eg får øve videre på matte, så snakkes vi!

 • Søskenpassing  Hei du!
  Vet jeg har sagt at jeg skal starte å blogge igjen, men jeg vet aldri om jeg får tid heller.
  I dag hadde vi engelsk tentamen på skulen, kan ikkje akkuratt si at det gikk så altfor bra. Jeg har ofte problemer med å konsentrere meg på tentamener, jeg sitter i ca 2-3 timer og bare ser ut i lufta omtrent. Jeg er heller ikkje så begeistret for står generelt, verken norsk eller engelsk. Gleder meg mye mer litt matte tentamen for å si det sånn. Vi har faktisk matte prøve i morgen, så etterpå så skal eg øve litt til den.


  Dere må bare komme med tips til hva jeg kan blogge om og hva dere vil at jeg skal blogge om. Kanskje video, kan ikke love dere alt eller alle, men kanskje.
  Etter skolen i dag, var eg hjemme i ca en time, så dro jeg, mamma og Guro til Åsane, siden jeg skulle til tannlegen. Der har vi vert til nå, det er derfor jeg ikke har blogget før nå. Kjøpte meg ingenting i Åsane.
  Fra i morgen av og til søndag, skal mamma og pappa være i Tyskland, så jeg og min storebror Marius, skal sammen passe på hverandre og vår lillesøster Guro. Det skal nok gå fint, men har en følelse av at jeg kommer til å gjøre det meste og passe mest på Guro. Marius er 20 år, og er ikkje så veldig begeistret for å stå tidelig opp for å få Guro på skolen og må være hjemme klokken ni. Men han er verdens beste bror, har hjelpt meg mye, så det skal bare mangle at jeg kommer til å hjelpe han nå. Mamma og pappa sier egentlig at det er han som skal passe på meg og Guro, selvfølgelig skal han det, men han har jo lov å være vekke og ikkje være hjemme hele dagen. Skal nok gå supert, vi klarer å passe på hverandre alle tre egentlig.
  Får vel øve litt jeg nå, hadebra!

 • Starte igjen?  Heisann!
  Jeg vet at det er lenge siden jeg har blogget. Sist gang jeg blogget, var vel noen forhåndsskrevne innlegg før jeg reiste til Spania i sommerferien. Det er lenge siden, jeg vet.
  Jeg lagde i bunn og grunn denne bloggen for å ha en foto blogg. Jeg er veldig interresert i å ta bilder. Naturbilder og diverse detalj bilder er noe av det jeg syns er gøyest. Men jeg syns det er vanskelig å finne forskjellige ting å ta bilde av, det blir liksom det samme. Og i lengden er det sikkert litt kjedelig for dere å bare se natur- og detaljbilder.
  Jeg finner også lite inspirasjon, men prøver så godt eg kan å finne. Dere kan gjerne skrive i komentarfeltet hvis det er noe dere vi lese om, noe jeg kan skrive om.


  Jeg vet heller ikke om jeg klarer å blogge, om jeg klarer å ha inspirasjon nok til å blogge om noe interresant, og om jeg har tid.
  Nå håper jeg at jeg kan komme tilbake og blogge fullt og helt med masse inspirasjon ♥

 • BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde