Botofoto -

FiskeskrekkHeisann!
Nå sitter meg og Guro i stuen og ser på tv og ser på Hotel Cæsar. I dag trur eg det blir en avslappet dag. Sitte hjemme og slaske, kanskje vi må en tur på butikken.
I går var jo jeg som sagt på båttur. Eg er liivredd fisker generelt, og vi skulle ta opp garn. (Det var en sånn fiske båt) Fikk en hai... Jeg har fått hai på line før, men det var sånn pitteliten hai, som er ca 50 cm og ikkje ligner på en sånn skikkelig hai. Men denne, den var nesten prikk lik en sånn vanlig stor hai vi ser på film, men denne var ca 150 cm. Vidar (han som eier båten, og var med) tok opp haien, og slengte den ned rett foran meg... Var nesten sikker på at jeg skulle dø ellerno, var livredd!! Men haien var død før han fikk tatt den opp, og den såg bare med døde øyne rett på meg. Trur jeg er den pesonen med mest fiskeskrekk i verden, fy flate ass!
Vi fikk også prøve sånn oransje våtdrakt, sånn som du har lær på deg under og ikkje blir våt når du bader. Var sykt gøyt!

Er ikke meg, fant det på google.

Når jeg kom hjem, var jeg sinnsykt sliten, i og med at jeg stod opp ganske så tidelig og det var iiskaldt på båten! Sovnet i to timer.
Jeg lagde middag, og var omtrent helt ned dopa. Var sinnsykt svimmel og dårlig, så var klar for å sove. Då sier Guro at hun skal på dansing, og at jeg må være med. Så då ble eg med hun. Når eg var der, leitet eg etter en klassisk sang som jeg kan danse til i musikken. Vi skal ha et musikk prosjekt på skulen der vi kan gjøre omtrent det vi vil, bare at det inneholder klassisk musikk. Så jeg må då finne en kalssisk sang/musikk som passer til det jeg kan komme med ang dans.
Når hun kom hjem fra dansing såg vi på Barbie, Barbie og de Rosa Balettskoene.


Snakkes!


 • Things I will do before I die! • Hamburger a la BoTo!  Heisann!
  Nå har vi nettopp spist. Første måltid vi måtte lage alene uten foreldre i nærheten, men det går jo fint. Marius er ganske så gammeldags må eg si, damene/jentene skal rydde, vaske og lage mat, mens mennene skal være ute og jobbe. Så jeg måtte lage middag i dag. Jeg er veldig lei mat på en måte. Er lei alle slags middagsretter, og til frokosten sitter jeg sikkert i nesten 20 min og bare ser på maten før eg klarer å bestemme meg for hva jeg skal spise. Så nå når jeg måtte finne på noe å spise, ville jeg finne på noe som vi aldri har hatt før. Det er ikkje så veldig spesielt, men det var no det eg kom på.
  Vi hadde en pakke med kjøttdeig, så vi måtte lage noe med den. Jeg fant en oppskrift på kjøttkaker, og blandet sammen det som skulle sammen. Men i stedenfor å lage kjøttkaker lagde eg karbonader.Vi hadde då hamburger. Men ikkje med vanlig hamburgerbrød, men med vanlig brød. Altså, hjemmelaget karbonade med vanlig brød aka hamburger.
  I morgen skal jeg ikke på skolen, men på båttur. Jeg går på båtkurs, for å få båtsertifikat, så i morgen skal jeg då på båttur.
  Jeg vet aldri hvordan jeg skal starte og slutte innleggene, skal det liksom bare bli hei og hade? Eg vet ikkje, men vi snakkes! Hade!

 • Søskenpassing  Hei du!
  Vet jeg har sagt at jeg skal starte å blogge igjen, men jeg vet aldri om jeg får tid heller.
  I dag hadde vi engelsk tentamen på skulen, kan ikkje akkuratt si at det gikk så altfor bra. Jeg har ofte problemer med å konsentrere meg på tentamener, jeg sitter i ca 2-3 timer og bare ser ut i lufta omtrent. Jeg er heller ikkje så begeistret for står generelt, verken norsk eller engelsk. Gleder meg mye mer litt matte tentamen for å si det sånn. Vi har faktisk matte prøve i morgen, så etterpå så skal eg øve litt til den.


  Dere må bare komme med tips til hva jeg kan blogge om og hva dere vil at jeg skal blogge om. Kanskje video, kan ikke love dere alt eller alle, men kanskje.
  Etter skolen i dag, var eg hjemme i ca en time, så dro jeg, mamma og Guro til Åsane, siden jeg skulle til tannlegen. Der har vi vert til nå, det er derfor jeg ikke har blogget før nå. Kjøpte meg ingenting i Åsane.
  Fra i morgen av og til søndag, skal mamma og pappa være i Tyskland, så jeg og min storebror Marius, skal sammen passe på hverandre og vår lillesøster Guro. Det skal nok gå fint, men har en følelse av at jeg kommer til å gjøre det meste og passe mest på Guro. Marius er 20 år, og er ikkje så veldig begeistret for å stå tidelig opp for å få Guro på skolen og må være hjemme klokken ni. Men han er verdens beste bror, har hjelpt meg mye, så det skal bare mangle at jeg kommer til å hjelpe han nå. Mamma og pappa sier egentlig at det er han som skal passe på meg og Guro, selvfølgelig skal han det, men han har jo lov å være vekke og ikkje være hjemme hele dagen. Skal nok gå supert, vi klarer å passe på hverandre alle tre egentlig.
  Får vel øve litt jeg nå, hadebra!

 • Starte igjen?  Heisann!
  Jeg vet at det er lenge siden jeg har blogget. Sist gang jeg blogget, var vel noen forhåndsskrevne innlegg før jeg reiste til Spania i sommerferien. Det er lenge siden, jeg vet.
  Jeg lagde i bunn og grunn denne bloggen for å ha en foto blogg. Jeg er veldig interresert i å ta bilder. Naturbilder og diverse detalj bilder er noe av det jeg syns er gøyest. Men jeg syns det er vanskelig å finne forskjellige ting å ta bilde av, det blir liksom det samme. Og i lengden er det sikkert litt kjedelig for dere å bare se natur- og detaljbilder.
  Jeg finner også lite inspirasjon, men prøver så godt eg kan å finne. Dere kan gjerne skrive i komentarfeltet hvis det er noe dere vi lese om, noe jeg kan skrive om.


  Jeg vet heller ikke om jeg klarer å blogge, om jeg klarer å ha inspirasjon nok til å blogge om noe interresant, og om jeg har tid.
  Nå håper jeg at jeg kan komme tilbake og blogge fullt og helt med masse inspirasjon ♥

 • Happy Birthday!  // Forhåndskrevet

  Heisann!
  I dag har verdens beste far bursdag!! Gratulerer så masse med dagen pappa!! ♥


  Elsker deg!!
  Så i dag skal vi ut å spise og kose oss! Pratest!

 • Bye bye!  Heisann!
  Nå drar eg om 2 timer. Eg vet ikkje, men eg forstår liksom ikkje at vi skal dra... Det pleier alltid å være stress hele tiden fra noen før dager vi drar på tur, til vi setter oss i bilen. Men i år har vi sikkert fått gjort alt mye før. Nå er mamma i Åsane og Guro hos ein veninne, før har det vært helt umulig.  Men det er no bra at vi av og til kan ta det med ro før vi reiser. Har fått tatt på neglelakk på Guro også i dag.  Min lille fjortis ♥

  Nå må eg pakke det siste lille, så skal eg fikse meg, så e det bye bye Bergen.
  Kanskje eg får mobilblogget ett sted av og til ? Har laget noen forhåndskrevet innlegg så bloggen blir oppdatert av og til.
  Når vi no skal fly til Alicante skal vi først mellomlande i Sandefjord, så skal vi fly til Alicante og er der ca klokken 23.00
  Vi snakkes! Hade Norge og hade Bergen! ♥

 • Long time, no see  Hei hei!
  Eg kom jo hjem fra rideleiren på fredag, og vi var såå sliten når vi var der, så i helgen har eg bare slappet av. Har vært helt slappfisk..
  I dag passer eg Guro, og vi har tenkt å lage Oreo CupCakes. Har ikkje lagd det før, men vi får no prøve♥

  //Gammelt bilde

  I dag så skal eg då som sagt lage CupCakes, og håper at eg får begynnt å pakke til eg skal til Spania. Er jo ikkje så god til å begynne å pakke, som dere sikkert har fått med dere.
  Håper eg får filmet svarene på spørsmålsrunden senere i dag. Men vet ikke, og kan ikke love noe..

  Snx♥

 • Ready to go!  Heisann!
  Nå har jeg pakket helt ferdig, og er egentlig klar til å dra. Eg skal bli kjørt opp på Lone, så skal eg sitte på med Elin til Os.


  Så no skal eg då bare ta og slappe av til eg drar♥ Snakkes ♥♥

  DERE KAN FORTSATT STILLE SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN ♥

 • Lagunen  Hei!
  I dag har enedlig fått pakket. Ble nettopp ferdig... Før i dag var eg, mamma, Guro og mormor på Lagunen ( kjøpesenter ). Eg kjøpte meg ikkje så veldig mye spess..
  Bare en tørrsjampoo og noen strikk >.<


  Genser - Cubus // Buske - Vero Moda // Hårbøyle - Glitter (?) // Smykke - Glitter (?)  Før vi dro til Lagunen, tok vi noen bilder eg og søss ♥  Meg, Mamma og Guro ♥

  No skal eg slappe av og kose meg før eg drar i morgen. Snakkes ♥


 • Sommerferie!!  Hei hei, og GOD SOMMER!
  Nå er det sommerferie ♥ To månader der vi kan gjøre nesten det vi vil.

  I sommerfeien skal eg først på rideleir. Drar på rideleir på søndag 23 Juni og kommer hjem på fredag 28. Juni.

  (Det er ikke meg)

  Så, torsdag 4. Juli flyr eg til Spania, med mamma, pappa og lillesøster Guro. Vi skal bo i sommerhuset til farmor. På vei hjem lander vi i Danmark og skal være i Legoland i to dager, så kommer vi hjem. Då trur eg at vi er hjemme den 26 eller 29. Juli.

  Torravieja Beach i Spania.

  Fredag 9. August, trur eg at vi drar på campingtur, og kommer hjem rundt 17. August. Så er det skulestart 19. August ♥  
  Har fortsatt ikkje klart å starte med å pakke til rideleiren, men i dag skal eg gjøre det!

  Ikkje ett nødvendigvis nydelig vêr...
  Alltid like dårlig til å starte med å gjøre noe, men jajja...♥ • The Hangover part |||  Heisann!
  Klarer ikke å forstå at i morgen er det sommerferie... Vi i Bergen har vertfall sommerferie i morgen. Har ikke litt sommerfølelse i det hele tatt! Tiden går altfor fort! Føler det bare var en uke siden at det var januar. 9. ende klasse året har gått SINNSYKT fort. Helt utenkelig at eg snart går i tiende. 
  I dag fikk klassen velge selv hva vi ville gjøre, og de fleste ville på dolly dimples og kino. På kino så såg vi The Hangover part 3. Eg syns at den var sinnsykt gøy!
  Har du sett the hangover part 3? Var den gøy?

  I dag var det litt sol, og når det er sol, liker jeg veldig å gå med sommerlige klær


  Kjole - Gina Tricot // Jakke - H&M // Veske - vet ikke helt hva butikken heter, men merket er ihvertfall David Jones.

  Pakket ikke i går, såg på hotel cæsar >.< Så då skal eg pakke i dag, snakkes ♥

   

 • Føler meg bra  Hei!
  Nå har jeg vært hjemme en stund og bare slappet av. Godt å slappe av en gang i blandt! Skal på rideleir på søndag, blir vekke til fredagen. Så eg må pakke til det, tenkte egentlig å begynne med det i dag, men vet ikke helt.. Må også rydde litt i en ute bod vi har her hjemme.
  Tenkte eg skulle se litt på Hotel Cæsar og Carrie som går på Tv2. Eeelsker Carrie!! Den serien får meg alltid til å føle meg bra!

  Ute av fokus ja..

  Byttet til joggebukse med en gang jeg kom hjem, vil bare sove og slappe av i hele dag!
  Men då blir det Hotel Cæsar og Carrie her, snakkes ♥

  Hva får dere til å alltid føle dere bra? 

   

 • Full Day  Hei!
  I dag har alt gått i ett kjør. Jeg kom hjem fra skolen, krøllet og sminket meg, så skulle jeg ta konfirmasjonsbilder hos en fotograf. Når jeg var ferdig der, hadde lillesøsteren min sommeravslutning meg klassenn. Og når jeg kom hjem fra det var klokken åtte, og jeg skulle blogge. Dataen min var helt klikkings, brukte nesten en halv time på å få slettet ett bilde, så pappa hjalp meg med å fikse noe. Så nå håper jeg at jeg får gjort noe..

  På skolen i dag, var eg så sinnsykt trøtt... Eg er ikkje en sånn person som sover i timene og driter i det, men i dag... Eg sovnet opp til flere ganger... Eg og venninnene mine har en intern humor, så de sa at eg hadde hangover..
  Har gått med en del forskjellige klær i dag. Ett sett på skulen, bunad og andre klær hos fotografen og de andre klærene brukte eg på avslutningen til Guro (søsteren min).
  Dette gikk jeg med på skulen.  Leggings - Outfittes Nation // Sko - Primark // T-skjorte - Cubus (?) // Singlett - Cubus


  Ja, jeg bruker plate...

  Når jeg skulle til fotografen, ville mamma at jeg skulle se nesten helt lik ut som jeg var i konfirmasjonen min. Altså, bunad.

  Eg har Hardanger Ungkonebunad, som er sydd på Stakkastovo på Osterøy.
  Mamma har sydd både brystduk og belte!

  Så er det det siste anntrekket..

  Genser - Select i London // Bukse - Lager 157 i Svergie // Singlett - Cubus  Kommer innlegg senere, så snakkes ♥ • BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde