Botofoto -

Nytt Design - JulHei, igjen!
Nå har jeg fått nytt design og ny header, hva syns du?
Det er litt julerealtert siden vi nermer oss jul. Håper jeg får lagd en bedre header til jul, denne lagde jeg bare av noen gamle bilder jeg hadde, bare for å få en ny header.


Hva syns du?
Jeg elsker julen! Det er den beste tiden på året! Mange minner med familien og god mat. OG SNØ!! ♥ Jeg elsker snø! Alt er så hvit og fint. Her i Bergen regner det jo en god del, og om sommeren og våren, er det ikkje like fint som alle andre steder. Våte blader som henger tunge på trærene og vått gress med myk jord, ikkje noe særlig for min del. Har sikkert rundt en måned tilsammen med fint vêr om sommeren. Om vinteren kommer det jo som oftest en god del snø. Det snødde i går, og jeg var omtrent helt i 100. Men allerede i dag har det begynnt å gå vekk. Hadde håpt så inderlig at det bare falt 1 meter med snø, som varte helt til februar!! Vil ha snø!!
Men eg får øve videre på matte, så snakkes vi!

 • BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde