Fiskeskrekk (Botofoto)

FiskeskrekkHeisann!
Nå sitter meg og Guro i stuen og ser på tv og ser på Hotel Cæsar. I dag trur eg det blir en avslappet dag. Sitte hjemme og slaske, kanskje vi må en tur på butikken.
I går var jo jeg som sagt på båttur. Eg er liivredd fisker generelt, og vi skulle ta opp garn. (Det var en sånn fiske båt) Fikk en hai... Jeg har fått hai på line før, men det var sånn pitteliten hai, som er ca 50 cm og ikkje ligner på en sånn skikkelig hai. Men denne, den var nesten prikk lik en sånn vanlig stor hai vi ser på film, men denne var ca 150 cm. Vidar (han som eier båten, og var med) tok opp haien, og slengte den ned rett foran meg... Var nesten sikker på at jeg skulle dø ellerno, var livredd!! Men haien var død før han fikk tatt den opp, og den såg bare med døde øyne rett på meg. Trur jeg er den pesonen med mest fiskeskrekk i verden, fy flate ass!
Vi fikk også prøve sånn oransje våtdrakt, sånn som du har lær på deg under og ikkje blir våt når du bader. Var sykt gøyt!

Er ikke meg, fant det på google.

Når jeg kom hjem, var jeg sinnsykt sliten, i og med at jeg stod opp ganske så tidelig og det var iiskaldt på båten! Sovnet i to timer.
Jeg lagde middag, og var omtrent helt ned dopa. Var sinnsykt svimmel og dårlig, så var klar for å sove. Då sier Guro at hun skal på dansing, og at jeg må være med. Så då ble eg med hun. Når eg var der, leitet eg etter en klassisk sang som jeg kan danse til i musikken. Vi skal ha et musikk prosjekt på skulen der vi kan gjøre omtrent det vi vil, bare at det inneholder klassisk musikk. Så jeg må då finne en kalssisk sang/musikk som passer til det jeg kan komme med ang dans.
Når hun kom hjem fra dansing såg vi på Barbie, Barbie og de Rosa Balettskoene.


Snakkes!

 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits