Hamburger a la BoTo! (Botofoto)

Hamburger a la BoTo!Heisann!
Nå har vi nettopp spist. Første måltid vi måtte lage alene uten foreldre i nærheten, men det går jo fint. Marius er ganske så gammeldags må eg si, damene/jentene skal rydde, vaske og lage mat, mens mennene skal være ute og jobbe. Så jeg måtte lage middag i dag. Jeg er veldig lei mat på en måte. Er lei alle slags middagsretter, og til frokosten sitter jeg sikkert i nesten 20 min og bare ser på maten før eg klarer å bestemme meg for hva jeg skal spise. Så nå når jeg måtte finne på noe å spise, ville jeg finne på noe som vi aldri har hatt før. Det er ikkje så veldig spesielt, men det var no det eg kom på.
Vi hadde en pakke med kjøttdeig, så vi måtte lage noe med den. Jeg fant en oppskrift på kjøttkaker, og blandet sammen det som skulle sammen. Men i stedenfor å lage kjøttkaker lagde eg karbonader.Vi hadde då hamburger. Men ikkje med vanlig hamburgerbrød, men med vanlig brød. Altså, hjemmelaget karbonade med vanlig brød aka hamburger.
I morgen skal jeg ikke på skolen, men på båttur. Jeg går på båtkurs, for å få båtsertifikat, så i morgen skal jeg då på båttur.
Jeg vet aldri hvordan jeg skal starte og slutte innleggene, skal det liksom bare bli hei og hade? Eg vet ikkje, men vi snakkes! Hade!
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits