Naked 2!! (Botofoto)

Naked 2!!God dag!
Har jo skreve at denne bloggen opprinnelig ble laget for fotografi. Men jeg har meget stor interesse for kosmetikk og div sånt. Hår, sminke, negler og hud er ting jeg interreserer meg like stort for.

For vel en uke siden bestilte jeg NAKED 2 palettet fra Urban Decay på Aliexpress. Jeg hadde fått mamma sitt bank kort med meg ned på rommet for at jeg skulle bestille julegaver til vennene mine. Når jeg kom over NAKED 2 palettet til bare 50 kr (!!!!!!) måtte jeg bare kjøpe det. Har ønsket det meg så lenge, og 50 kr, det er jo nesten ingen ting. Mindre enn sånn billigsminke man kjøper når man er sånn 10 år. I går kom den i posten og jeg var helt i 100. Er ganske så sikker på at jeg kommer til å like det palettet. Kanskje det kommer en omtale på det en gang.


Er kjempe fornøyd med fargene. Har ikkje prøvd de enda, men virker som veldig brukbare farger. Kunne gjerne vært flere matte, men det gjør ingen ting.Det fulgte også med en børste. Den ene siden er til vanlig påføring på selve øyelokket. Den andre siden er en blending brush som man kan lett bruke i globalen, eller til å bare blende ut den øyeskyggen du har på øyelokket.
Har du prøvd NAKED 2? Likte du det?
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  BoToFoto

  Hei! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen. Jeg er veldig opptatt av det de fleste jenter er, hår, sminke, mote og fotografi. Jeg er veldig glad i ta div detalj og naturbilder. Dere får også en del om min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits