Søskenpassing (Botofoto)

SøskenpassingHei du!
Vet jeg har sagt at jeg skal starte å blogge igjen, men jeg vet aldri om jeg får tid heller.
I dag hadde vi engelsk tentamen på skulen, kan ikkje akkuratt si at det gikk så altfor bra. Jeg har ofte problemer med å konsentrere meg på tentamener, jeg sitter i ca 2-3 timer og bare ser ut i lufta omtrent. Jeg er heller ikkje så begeistret for står generelt, verken norsk eller engelsk. Gleder meg mye mer litt matte tentamen for å si det sånn. Vi har faktisk matte prøve i morgen, så etterpå så skal eg øve litt til den.


Dere må bare komme med tips til hva jeg kan blogge om og hva dere vil at jeg skal blogge om. Kanskje video, kan ikke love dere alt eller alle, men kanskje.
Etter skolen i dag, var eg hjemme i ca en time, så dro jeg, mamma og Guro til Åsane, siden jeg skulle til tannlegen. Der har vi vert til nå, det er derfor jeg ikke har blogget før nå. Kjøpte meg ingenting i Åsane.
Fra i morgen av og til søndag, skal mamma og pappa være i Tyskland, så jeg og min storebror Marius, skal sammen passe på hverandre og vår lillesøster Guro. Det skal nok gå fint, men har en følelse av at jeg kommer til å gjøre det meste og passe mest på Guro. Marius er 20 år, og er ikkje så veldig begeistret for å stå tidelig opp for å få Guro på skolen og må være hjemme klokken ni. Men han er verdens beste bror, har hjelpt meg mye, så det skal bare mangle at jeg kommer til å hjelpe han nå. Mamma og pappa sier egentlig at det er han som skal passe på meg og Guro, selvfølgelig skal han det, men han har jo lov å være vekke og ikkje være hjemme hele dagen. Skal nok gå supert, vi klarer å passe på hverandre alle tre egentlig.
Får vel øve litt jeg nå, hadebra!
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits